Det kan være mange grunner til at det iblant ikke passer å lage middag, og da er ferdigmiddager gode å ha. Kanskje tiden blir for knapp i hverdagen, eller at du må innta middagen på jobb. Mange av ferdigrettene egner seg ikke så godt dersom målet er å gå ned i vekt, men vi har også funnet mange gode alternativer i butikken.
Nedenfor finner du en liste over de middagene som er innenfor vår anbefaling, og da har vi hatt to hovedhensyn som var viktige for å velge en ferdigrett. Den viktigste er at den ikke gir for mange kalorier, og den andre er at det bør være en porsjon man blir mett av.
Det gir oss følgende prioriterte liste:
1 – Trondhjems Sodd – 800 g (Hele boksen – for den skikkelig sultne!)
2 – Fjordland Fårikål – 565 g
3 – Fjordland Torsk med purreløksaus – 550 g
4 – Fjordland Kjøttkaker med surkål – 535 g
5 – Fjordland Fiskeboller – 500 g
6 – Fjordland Kalkunbryst – 500 g
7 – Fjordland Kyllingbryst med urtesaus – 490 g
8 – Fjordland Brun lapskaus – 465 g
9 – Fjordland Bifflapskaus – 450 g (Her kan du bruke 20 g flatbrød ved siden av)
10 – Fersk og Ferdig Lapskaus lys – 450 g (Her kan du bruke 10 g flatbrød ved siden av)
11 – Fjordland Lys lapskaus – 450 g (Her kan du bruke 10 g flatbrød ved siden av)
12 – Fjordland Fransk biffgryte – 450 g
13 – Trondhjems lapskaus lys – 400 g (Halve boksen med 20 g flatbrød ved siden av)
14 – Trondhjems Brun lapskaus – 400 g (Halve boksen)
I tillegg har vi noen retter som bare tilsvarer en lunsjporsjon.
1 – Fjordland Kjøttkaker liten – 355 g
2 – Fjordland Fiskesuppe – 350 g (Som middag så bruker du en brødskive ved siden av)
3 – Fjordland Arne Brimis fyldig betasuppe – 350 g (Som middag så bruker du en brødskive ved siden av)
4 – Fjordland Kjøttsuppe – 350 g (Som middag må du spise to porsjoner med 20 g flatbrød ved siden av) – Egner seg om du er skikkelig sulten!