Fårikål

Fårikål, Folkekuren AS
Fårikål, Folkekuren AS

4 porsjoner:
600 g magert lammekjøtt (f.eks lår)
1 kg hodekål
400 g kokt potet
2 dl vann
Salt og pepper

Del hodekålen i tynne båter. Rens kjøttet slik at det er mest mulig uten synlig fett.

Legg kål og kjøtt lagvis i en gryte. Dryss litt salt og helpepper mellom lagene.

Hell over vann og kok opp. La fårikålen trekke på svak varme til kjøttet er mørt, gjerne et par timer.

Tips: En spennende variant er å ha i persillerot i biter + litt grovhakket hvitløk.

Populære temaer:

Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (4) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (27) Frokost (1) Fugl og egg (17) Grateng (1) Grill (12) Gryte (9) Grønnsaker (5) Helgepakker (5) Kaker (2) Kjøtt (37) Kjøttdeig (9) Kylling (14) Laks og ørret (6) Lam (6) Lunsj (7) Middag (87) Pasta (2) Pizza (6) Pølser (3) Råd og tips (3) Salat (8) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (8) Tex-Mex (7) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (9) Vilt (1) Wok (4)

Total
0
Shares