Stekt ris med karbonadedeig av svin

Stekt ris med karbonadedeig av svin
Stekt ris med karbonadedeig av svin

8 ingredienser + 3 basisvarer:

2 porsjoner:
400 g karbonadedeig av svin
80 g rå ris, gjerne fullkorn
125 g agurk
1,5 spisspaprika
1/2 løk
1 fedd hvitløk 
2 egg
3 ss soyasaus
1/2 pose Blue Dragon Teriyaki Sauce
Salt og pepper

Kok opp 80 gram ris eller ta 200 gram kokt ris om du har rester i kjøleskapet. Skjær løk i tynne skiver og paprika og agurk i 5 mm store terninger.

Ha olje i en stekepanne, tilsett hvitløk og soyasaus. Fres opp raskt og tilsett karbonadedeig av svin. Knekk eggene over og rør raskt slik at de blander seg med karbonadedeigen.

Skru ned temperaturen. Ha i løk, ris og teriyaki-sausen og rør rundt i ca 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Fordel blandingen på tallerkenen, og ha over agurk og spisspaprika.

Populære temaer:

Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (4) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (28) Frokost (1) Fugl og egg (20) Grateng (1) Grill (13) Gryte (9) Grønnsaker (5) Helgepakker (5) Jul (3) Kaker (2) Kjøtt (39) Kjøttdeig (9) Kylling (17) Laks og ørret (6) Lam (7) Lunsj (7) Middag (93) Pasta (2) Pizza (6) Pølser (3) Råd og tips (3) Salat (8) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (9) Tex-Mex (8) Torsk (5) Tunfisk (3) Vegetar (9) Vilt (1) Wok (4)

Total
0
Shares