8 ingredienser og 6 basisvarer:
1 porsjon:
125 g ørretfilet, uten skinn og bein
1 ts Sukrin
Salt
Pepper
1/2 ts matolje
20 g gul løk
30 g sukkerter
1 stk vårløk
1 stk gulrot
1 ts sesamfrø
2 ts soyasaus
Koriander
Saften av en kvart lime
100 g kokt ris
Sett stekeovnen på 160 grader. Skjær ørret i porsjonsstykker og legg dem i en ildfast form dekket med aluminiumsfolie som du pensler med ørlite matolje. Strø Sukrin, salt og pepper over ørreten og bak i ovnen i ca 20 minutter.
Finhakk hvitløk og løk. Skjær gulrot i tynne strimler, del sukkerertene i 2-3 og skjær vårløk i tynne skiver. Fres grønnsakene på høy varme i litt matolje i noen få minutter.
Kok ris og legg på tallerken. Ha på litt soyasaus. Legg grønnsaker rundt risen og ørretstykket på toppen. Press limesaft over før du har på grovhakket koriander og sesamfrø før servering.
Populære temaer:
Bacon (1) Bakst (3) Brødskivemiddag (3) Desserter (7) Egg (4) Ekstra (4) Fiskefarse (1) Fisk og sjømat (27) Frokost (1) Fugl og egg (20) Grateng (1) Grill (13) Gryte (9) Grønnsaker (5) Helgepakker (5) Kaker (2) Kjøtt (37) Kjøttdeig (9) Kylling (17) Laks og ørret (6) Lam (6) Lunsj (7) Middag (90) Pasta (2) Pizza (6) Pølser (3) Råd og tips (3) Salat (8) Sei (1) Skalldyr (5) Storfe (6) Suppe (6) Svin (8) Tex-Mex (8) Torsk (4) Tunfisk (3) Vegetar (9) Vilt (1) Wok (4)